הוראות הכנה
מרכיבים
1 מלפפון
2 עגבניות בינוניות
1 צרור נענע (עלים בלבד)
מעט עלי פטרוזיליה
1 בצל קטן
3 שיני שום
חצי כפית פלפל שחור
1 כף רסק פלפל אדום
2 כפות רכז רימונים
4 כפות שמו זית
מלח
אופן ההכנה
קולפים את העגבניות, מרסקים אותן ומסננים מהנוזלים. קוצצים דק את שאר העלים, מערבבים אותם וקוצצים שוב. מערבבים ביחד.
בנפרד מערבבים את שמן הזית, הפלפל השחור, רכז הרימונים ורסק הפלפל האדום. יוצקים על תערובת העגבניות והעלים. מוסיפים את המלפפון (לאחר שנקצץ דק), מערבבים יחד ומגישים בטמפרטורת החדר.
מגיש:
מקור: עלון מתכונים של רכז רימונים
שתף את המתכון