חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט עדשים בטחינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט עדשים בטחינה brטט עע יי םם מזין מלא חלבון brמרענן וצבעוני br
סלט עדשים בטחינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט עדשים בטחינה brטט עע יי םם מזין מלא חלבון brמרענן וצבעוני br
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג עדשים
4 שיני שום כתוש – או לפי הטעם
מיץ מארבעה לימונים
1/8 כוס שמן זית
מלח
מעט כמון
50 גרם צנובר קלוי
5 עלי פטרוזיליה מופרדים
5 עלי נענע מופרדים
פלפל ירוק חריף או לפי הטעם
טחינה גולמית של ה"יונה" או " קראוון" כף גדולה
אופן ההכנה
1. מבשלים את העדשים בסיר עם מים במשך שעה, מסננים ושוטפים.
2.מעבירים לקערה , מוסיפים את הטחינה ואת מיץ הלימון בהדרגה, ומוסיפים מלח.
מערבבים טועמים ומשפרים במידת הצורך עם לימון ומלח.
3.מעבירים לכלי הגשה ומקשטים בעלי פטרוזיליה, מעט כמון, צנוברים ושמן זית.
תהנו.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף דוחול ספדי
שתף את המתכון