הוראות הכנה
מרכיבים
120 גרם עלי רוקט.
400 גרם חזה עוף, מבושל, מאודה או צלוי, חתוך לקוביות.
2 אבוקדו בשלים, קלופים וחתוכים לקוביות.
12 צנוניות קטנות, פרוסות דק.
12 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים.
2 בצלים ירוקים, חתוכים לטבעות אלכסוניות דקות.
לרוטב:
4 כפות שמן זית.
2 כפות מיץ לימון.
2 כפות דבש.
מלח ופלפל.
אופן ההכנה
טורפים היטב בקערית את כל חומרי הרוטב.
מערבבים בקערה את עלי הרוקט עם 3 כפות מהרוטב.
מסדרים את העלים בשכבה דקה על ארבע צלחות גדולות.
מסדרים מעל עלי הרוקט את קוביות העוף והאבוקדו, פרוסות הצנוניות ועגבניות השרי.
מפזרים פרוסות בצל ירוק ומטפטפים מעל את הרוטב שנותר.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון