חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט עלי בייבי עם פירות העונה מוקפצים וקלמרי מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה
סלט עלי בייבי עם פירות העונה מוקפצים וקלמרי מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה
הוראות הכנה
מרכיבים
להקפצת הפירות:
1 מנגו גדול חתוך לקוביות
1 אפרסק לבן חתוך לקוביות
2 חופנים של ענבים אדומים חצויים
50 גר' חמאה
לקלמרי:
250 גר' קלמרי חתוך לטבעות
1 כוס קמח
1 כפית אבקת שום (לא חובה)
4 כפות פפריקה מתוקה
שמן לטיגון עמוק
לסלט:
1 שקית עלי בייבי-סלט (רוקט, עלי סלק)
1/3 כוס מיץ לימון
2/3 כוס שמן זית
כפית חרדל
כפית דבש
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
להכין רוטב וינגרט לסלט: כפית חרדל + כפית דבש + מלח + פלפל שחור + חומץ. להוסיף את שמן הזית באיטיות תוך ערבוב האמולסיה (מומלץ עם בלנדר ידני).
להמיס את החמאה במחבת רחבה (עדיף ווק בציפוי טפלון) על אש גבוהה. לחמם את המחבת ולהקפיץ את המנגו, האפרסק והענבים במשך 2 דקות.
לערבב את הקמח, הפפריקה ואבקת השום, לקמח את טבעות הקלמרי ולהקפיץ במסננת כחצי דקה לסילוק עודפי הקמח. לטגן בשמן עמוק חם במשך דקה.
להכין בקערה את סלט העלים, לערבב שוב את רוטב הוינגרט ולשפוך פנימה. לערבב כך שהרוטב יכסה את העלים. להוסיף את הפירות המוקפצים ולערבב. להניח את הקלמרי המטוגן מלמעלה ולהגיש מיד.
מגיש: Coolmood
מקור:
שתף את המתכון