הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלי שלוט
חומץ מיין לבן מעולה
סוכר
מלח ופלפל
עלי טרגון טריים
ענבים
גבינת ריקוטה מלוחה
שמן זית
אופן ההכנה
1. חותכים את בצלי השלוט לטבעות דקות
מוסיפים מלח ופלפל ומעט סוכר ומערבבים.
מניחים לנוח בצד.
2. לקערה, מפרידים כמות נדיבה של עלי טרגון מהענף.
מוסיפים ענבים (מומלץ 2 צבעים) חצויים לקערה.
3. מוסיפים גבינת ריקוטה מגוררת ומערבבים את הסלט.
4. מוסיפים את הבצל עם רוטב החומץ (משאירים מעט מהרוטב בצד).
5. בצלחת ההגשה מסדרים את הסלט, מעל מטפטפים שמן זית, מוסיפים מרוטב החומץ
ומגררים מעט גבינת ריקוטה מעל.
מגיש:
מקור: השף המתלבש
שתף את המתכון