הוראות הכנה
מרכיבים
חצי חבילת ריחן
חצי חבילת עירית
חצי חבילת רוקט
חצי חבילת גרגר נחלים
חצי חבילת שמיר
חצי חבילת פטרוזיליה
חצי חבילת עלי תרד
חצי חבילת כוסברה
חצי חבילת ארוגולה
לרוטב: 220 מ"ל שמן זית
1 שן שום
חצי חבילת ריחן
מעט מלח
אופן ההכנה
שוטפים ומייבשים את כל עשבי התיבול של הסלט והרוטב. קוצצים דק חצי חבילת ריחן ואת השום. מערבבים אותם היטב עם שמן הזית ומעט מלח.
מפרידים את העלים מהגבעולים לצורך הסלט ואת העירית קורעים גס. מניחים את הכל בקערה ויוצקים מעל את הרוטב. מערבבים ומגישים.
מגיש:
מקור: שף ז'אן בארדט
שתף את המתכון