הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פול ירוק
1 כוס שמן זית
4 בצלים , חתוכים לקוביות בינוניות
5 שיני שום, פרוסות
3 כפות מחוקות, מלח
1 כוס מיץ לימון טרי
1 כפית בהרט
1 כפית אבקת מרק עוף (פרווה) (למדנו משהו מהמטבח הישראלי)
1 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1. מסירים את הסיבים מהתרמילים וחותכים לחתיכות קטנות. שוטפים ומסננים.
2. מחממים שמן זית בסיר ומטגנים את הבצלים והשום מבלי שיזהיבו, מוסיפים את הפול , המלח, מיץ הלימון והבהרט. מכסים את הפול במים.
3. מבשלים כ-10 דקות על להבה בינונית, תוך בחישה מוסיפים את אבקת המרק ומנמיכים את הלהבה. מתבלים במלח ופלפל שחור ומבשלים כ-25 דקות.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: השף: עבאס בלאל
שתף את המתכון