הוראות הכנה
מרכיבים
2. מלפפונים קצוצים דק (יותר דק מאשר קטן)
1. עגבניה קצוצה דק
1/2 בצל סגול קצוץ דק (אפשר להוסיף גם בצל ירוק קצוץ)
נענע טרייה קצוצה
פטרוזיליה טרייה קצוצה
פיתה קרועה קלוייה בתנור עם שמן זית ומלח גס
מיץ לימון טרי,
שמן זית טוב (אפשר שמן צ'ילי לאוהבים חריף יותר)
מלח,פלפל לבן, סומאק.
אופן ההכנה
לערבב את כל הירקות, להוסיף שמן זית ומיץ לימון, מלח,פלפל וסומאק, לתקן תיבול ולאכול ישר.
אפשר להוסיף טחינה דלילה ולערבב אותה בנוסף לרוטב.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון