הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים:
2 חב' פטרוזיליה קצוצה דק
20 עלי נענע קצוצים דק
1 חב' שקדים קלויים
100 ג"ר גרעיני חמניה קלופים וקלויים
100 ג"ר גבינת מוצרלה מגורדת
100 גר' גבינת ברינזה מפוררת
לרוטב:
2 כפות מיץ לימון
2 כפות חומץ בלסמי
חצי כוס שמן חריה/תירס
1 כפות שום טרי מרוסק
1 כפית חרדל
1 כף סוכר או סילאן
מלח, פלפל
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.מפרידים את עלי הפטרוזיליה מהגבעולים,וכן את עלי הנענע
קוצצים דק את העלים.
2. מפוררים את הגבינה מעל ומפזרים את השקדים וגריעיני החמניה.
3.מערבבים את חומרי הרוטב ורק לפני ההגשה לצקת אותו מעל הסלט.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון