חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט פטריות וקישואים חם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פטריות וקישואים חם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
25 ג' חמאה או מחמאה
1 ק"ג קישואים קטנים, פרוסים לאורך בעובי ½ ס"מ
250 ג' פטריות ירדן פרוסות בעובי 1 ס"מ
250 ג' פטריות שמפיניון חצויות
1 כפית שמן שומשום
1 כף רוטב סויה
1 כף מיץ לימון
2 כפות שומשום קלוי
מלח ופלפל שחור גרוס גס
אופן ההכנה
מחממים היטב מחבת טפלון גדולה או ווק, מוסיפים את החמאה ומטגנים את הקישואים משני הצדדים על אש גבוהה, במשך 2 - 3 דקות.
מוסיפים את פטריות הירדן ומטגנים במשך שתי דקות נוספות.
מפזרים מעל את חצאי השמפיניון, מזליפים את שמן השומשום, הסויה ומיץ הלימון ומבשלים במשך שתי דקות נוספות.
שומרים כל הזמן על אש גבוהה ועל בחישה עדינה.
טועמים וניתן להוסיף סויה לפי הטעם.
מסירים מהאש, מפזרים מעל את השומשום הקלוי ומתבלים במלח ופלפל. מגישים מיד.
מגיש: רוירן
מקור:
שתף את המתכון