חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט פטריות פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים כסלט,כתוספת,כמילוי לסנדוויץ והכי חשוב,קל מאוד להכנה.
סלט פטריות פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים כסלט,כתוספת,כמילוי לסנדוויץ והכי חשוב,קל מאוד להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2-ק"ג פטריות שמפניון שטופות וחתוכות לארבע חתיכות
1-בצל גדול קצוץ
2-פלפל אדום חתוך לקוביוות קטנות
2-שני שום קצוצים
1-פלפל צ'ילי ירוק קצוץ
20-עלי פטרוזיליה קצוצה
3-כפות רסק עגבניות
1/2-כפית מלח{לטעום ולהוסיף אם יש צורך}
1/2-כפית פלפל שחור טחון{אפשר פחות}
1+1/2-כוסות מים
1/4-כוס שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
להוסיף את השמן לווק חם ואת הבצל הקצוץ, לטגן עד שיזהיב.להוסיף את השום והפלפלים ולהמשיך לטגן כ-10 דקות, לערבב להוסיף פטריות ולהמשיך בטיגון כ-10 דקות נוספות.
להוסיף תבלינים,רסק עגבניות ומים,לערבב טוב,להנמיך את הלהבה למינימום לכסות את הווק חלקית{להשאיר פתח} ולבשל עוד כ 10 דקות. לכבות את האש ולפזר מעל הסלט פטרוזיליה קצוצה.
לערבב בעדינות.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון