הוראות הכנה
מרכיבים
1/2-ק"ג פטריות שמפניון שטופות וחתוכות לארבע חתיכות
1-בצל גדול קצוץ
2-פלפל אדום חתוך לקוביוות קטנות
2-שני שום קצוצים
1-פלפל צ'ילי ירוק קצוץ
20-עלי פטרוזיליה קצוצה
3-כפות רסק עגבניות
1/2-כפית מלח{לטעום ולהוסיף אם יש צורך}
1/2-כפית פלפל שחור טחון{אפשר פחות}
1+1/2-כוסות מים
1/4-כוס שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
להוסיף את השמן לווק חם ואת הבצל הקצוץ, לטגן עד שיזהיב.להוסיף את השום והפלפלים ולהמשיך לטגן כ-10 דקות, לערבב להוסיף פטריות ולהמשיך בטיגון כ-10 דקות נוספות.
להוסיף תבלינים,רסק עגבניות ומים,לערבב טוב,להנמיך את הלהבה למינימום לכסות את הווק חלקית{להשאיר פתח} ולבשל עוד כ 10 דקות. לכבות את האש ולפזר מעל הסלט פטרוזיליה קצוצה.
לערבב בעדינות.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון