הוראות הכנה
מרכיבים
3 אגסים
3 תפוחי עץ
3 תפוזים
1 קופסא לי'צי משומר (ובעונה חצי ק"ג טרי)
1 פומלית
שליש כוס ברנדי
חצי כוס ליקר קירסאו
חצי כוס מיץ תפוזים טבעי
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
חותכים את הפירות לקוביות קטנות למעט הפומלית. את הפומלית מפרידים לפלחים ולאחר מכן לבקבוקונים. מבשלים על אש נמוכה את הברנגי, מיץ התפוזים, הליקר והסוכר. מצמצמים למחצית הכמות ליצירת מעין סירופ ומצננים. מוסיפים את הסירופ לפירות ומערבבים היטב. מקררים במקרר ומגישים בגביעים אישיים.
מגיש:
מקור: חוברת מתכוני הפסח של קנור
שתף את המתכון