הוראות הכנה
מרכיבים
מנגו (עדיף הזן עם הקליפה הנאכלת)
תאנים
אפרסק
שזיפים
גרעני רימון
אננס
מלון
קווי
תפוחי עץ
סלרי גבעולים ו/או שורש
אגוזי פקאן או אגוזי מלך
לרוטב
1 שמנת חמוצה (לא חובה)
פסיפלורה לפי הטעם אני שמה 10
גבעולע נענע
1 לימון
סוכר (לפי הטעם)
אופן ההכנה
רוטב
בכוס ערבוב או בקערה שמים
פסיפלורה, לימון, סוכר, גבעולי נענע, שמנת חמוצה
מערבבים טוב טוב ושמים במקרר לספיגת טעמים
בינתיים חותכים את הסלרי (סלרי ראש למקלות/ גפרורים) והפירות לקערה, מוסיפים את גרעיני הרימון.
שופכים את הרוטב ללא גבעולי הנענע.
מוסיפים את האגוזים ומערבבים היטב.
מכנניסים למקרר לשעה לספיגת הטעמים ובתאבון
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון