הוראות הכנה
מרכיבים
3 פלפלים ירוק בהיר
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים חריפים
צרור שמיר
5-6 שיני שום
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
1) מטגנים את הפלפים בשמן עמוק עד השחמה, מוצאים מהשמן ומכניסים לשקית ולקשור
2) ממתינים עד שהפלפלים קרים ומקלפים
3) פורסים את הפלפלים לרצועות, פורסים את הפלפל החריך לטבעות
4) פורסים את השום ואת השמיר
5) מכניסים את כל התערובת לקערה מוסיפים חומץ עד שמכסים
6) ממתינים 24 שעות
שיהיה בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון