הוראות הכנה
מרכיבים
6 פלפלים בצבעים שונים [ חתוכים לרצועות רחבות]
רבע כוס שמן זית
6 שיני שום כתושות
250 גרם גבינת פטה חתוכה לקוביות קטנות
150 גרם גבינת עיזים פרוסה לקוביות [ גם פרומעז מתאים]
צרור עירית קצוצה
פלפל שחור גרוס
100 גרם אגוזי פקאן מסוכרים
אופן ההכנה
מערבבים את הפלפלים עם שמן זית שום ומעבירים לתבנית אפיה
אופים למשך 20 דקות ב180 מעלות
מעבירים לקערה ומצננים
מוסיפים את שאר החומרים מערבבים קלות ומעבירים לצלחת הגשה
מגישים עם לחם טרי
בתאבון
מגיש:
מקור: ונוס מגדל שמס
שתף את המתכון