הוראות הכנה
מרכיבים
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים כתומים
2 פלפלים ירוק בהיר
2 פלפלים ירוק כהה
2 פלפלים חריפים
3-4 שיני שום פרוסים דק
צרור שמיר
חומץ / מיץ לימון
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
1) מחממים את השמן לטיגון בסיר עמוק
2) כשהשמן חם מתחילים לטגן את הפלפלים
3) אחרי טיגון משני צדדיהם מוציאים ושמים בקערה עמוקה ומכסים בנייר כסף כ 5 דקות כך שיהיה קל יותר לקילוף הפלפלים.
4) אחרי כ 5 דקות מקלפים את הפלפלים
5) כל הפלפלים המתוקים פורסים לרצועות ואת הפלפלים החריפים לטבעות
6) מכניסים לקופסאת סלטים את השום שמיר ופלפלים ומערבבים מוסיפים חומץ או מיץ לימון
7) מומלץ להמתין יממה עד לאכילה.
קצת חריף אההההההה בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון