חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט פלפלים חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט טעים שמתאים לכל אירוע קל להכנה
סלט פלפלים חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט טעים שמתאים לכל אירוע קל להכנה
הוראות הכנה
מרכיבים
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים כתומים
2 פלפלים ירוק בהיר
2 פלפלים ירוק כהה
2 פלפלים חריפים
3-4 שיני שום פרוסים דק
צרור שמיר
חומץ / מיץ לימון
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
1) מחממים את השמן לטיגון בסיר עמוק
2) כשהשמן חם מתחילים לטגן את הפלפלים
3) אחרי טיגון משני צדדיהם מוציאים ושמים בקערה עמוקה ומכסים בנייר כסף כ 5 דקות כך שיהיה קל יותר לקילוף הפלפלים.
4) אחרי כ 5 דקות מקלפים את הפלפלים
5) כל הפלפלים המתוקים פורסים לרצועות ואת הפלפלים החריפים לטבעות
6) מכניסים לקופסאת סלטים את השום שמיר ופלפלים ומערבבים מוסיפים חומץ או מיץ לימון
7) מומלץ להמתין יממה עד לאכילה.
קצת חריף אההההההה בתאבון
מגיש: גולן_ניבה
מקור:
שתף את המתכון