הוראות הכנה
מרכיבים
6 פילפלים חריפים אדום וירוק (3 מכל צבע)
4 שיני שום חתוכים לפרוסות
חצי כוס חומץ
כף סוכר
אופן ההכנה
לשים את הפילפלים בתנור ולשרוף אותם , לאחר מכן להכניס את הפילפלים
לתוך שקית ניילון לקשור ולשים בצד למשך 10 דקות
כעבור 10 דקות להוציא את הפילפלים ולקלף מהקליפה
לחתוך כל פלפל לשניים ולפרוס רצועות דקות .
לשים בתוך קערה עמוקה את השום חתוך + החומץ והסוכר
לערבב עד שהסוכר נמס להוסיף את הפלפלים לערבב היטב
להכניס לקופסת סלטים ולמקרר
בתיאבון - זהירות חריף מאוד
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון