הוראות הכנה
מרכיבים
10 פרוסות לחם לבן{רצוי חלה פרוסה} בן 3 ימים לפחות
2 עגבניות בשלות, קלופות וקצוצות
1 בצל, קצוץ
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל ירוק, חתוך לקוביות קטנות
6 צנוניות קטנות, חתוכות לקוביות
10 זיתים שחורים מזן קלמטה
2 כפיות צלפים
20-30 עלי בזיליקום קצוצים דק
3 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
1/4 כוס שמן
1/2 כוס חומץ בן יין
אופן ההכנה
1. מסירים את קרום הלחם וקולים בתנור עד ליבוש כמו קרוטון
2. מוסיפים לקערה את הירקות הקצוצים, עישבי התיבול,
מלח ופלפל, מערבבים היטב ומוסיפים את השמן והחומץ.
3. מערבבים בקיפול ומגישים.
** למי שאינו עצלן כדאי לקלות גם את הפלפל האדום
מגיש:
מקור: ישראל אהרוני
שתף את המתכון