הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם איטריות ספירלה
1/4 כוס רוטב אלף האיים
4 עגבניות
1 ראש חסה
2 פלפלים(צהוב וירוק)
4 בצלים ירוקים
200 גרם גבינה מלוחה
4 ביצים קשות
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן,מסננים שוטפים מבי ברז.מערבבים עם שתי כפות מהרוטב.
קוצצים את כל הירקות.
פורסים את הגבינה ואת הביצים הקשות.
מקפיצים יחד את תערובת הירקות עם הפסטה,יוצקים מלמעלה את שארית הרוטב מערבבים ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון