חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט פסטה ואננס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פסטה ואננס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר' פסטה צינורות (פאנה) מבושלת אל-דנטה
50 מ"ל שמן זית
אננס טרי
פלפל ירוק
חצי פלפל ירוק חריף
חצי כוס מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גרוס גס
עלי אורגנו טריים
30 גר' צנוברים קלויים
30 גר' גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
1. מערבבים את הפסטה עם מעט שמן זית בקערת הגשה.
2. קולפים את האננס, חוצים לגובה ומרחיקים את הליבה הקשה. פורסים את האננס בעובי ס"מ וחצי וחותכים לקוביות. מוסיפים לקערה.
3.חוצים את הפלפל לאורכו, מרחיקים גבעול וגרעינים ופורסים דק לרוחב, מוסיפים לפסטה.
4. פורסים את הפלפל החריף דק מאוד ומוסיפים לסלט. מערבלים את השמן הנותר עם מיץ הלימון, מלח ופלפל, מוסיפים לסלט ומערבבים בעדינות.
5. מקשטים בעלי אורגנו והצנוברים הקלויים, מפזרים מעל גבינה מגוררת, מערבבים ליד השולחן.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון