חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט פסטה עם חצילים ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מעוניינת לקבל מתכון שאיני יודעת את שמו אבל ידוע לי המרכיבים,מדובר בסלט המורכב מעגבניות שרי מלפפונים ופסטה צבעונית,
סלט פסטה עם חצילים ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מעוניינת לקבל מתכון שאיני יודעת את שמו אבל ידוע לי המרכיבים,מדובר בסלט המורכב מעגבניות שרי מלפפונים ופסטה צבעונית,
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם פסטה (חצי חבילה) סלילים
1 חציל גדול
3 כפות שמן זית
3 כפות חומץ בן יין
3 עגבניות גדולות ובשלות
2 קישואים
2 כפות שום כתוש
2 כפות עשבי תיבול טריים או מיובשים
מלח
אופן ההכנה
1. מבשלים את הפסטה , מסננים ומעבירים לקערה.
2. בינתיים קולים את החציל כחצי שעה עד להתרככותו.
3. כשהחציל מוכן מוצאים את תוך החציל , קוצצים דק ומוסיפים לקערה.
4. חותכים את הקישואים והעגבניות לפיסות קטנות, מקפיצים במחבת ומוספים לקערה.
5. מוסיפים את השום, את עשבי התיבול ומלח לפי הטעם. מגישים קר.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון