הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת פסטה "מסולסלת" או כל סוג אחר ( לא ספגטי)
2 קישואים חתוכים לקוביות קטנות
חציל קטן חתוך לקוביות
10 עגבניות מיובשות קצוצות
3 בצלים ירוקים קצוצים ( כולל גבעולים)
3- 4 כפות זיתים שחורים חתוכים לטבעות
4 פרוסות גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
לרוטב:
3-4 כפות רוטב פסטו
מיץ מלימון 1
מלח פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1.מבשלים את הפסטה לפי ההוראות מסננים ושותפים עם מים קרים.
2.מוסיפים את הירקות וכל שאר המרכיבים.
3. מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון