הוראות הכנה
מרכיבים
6 אפרסקים מחולקים לקוביות גדולות
8 פרוסות פרושוטו/פסטרמה/נתחי חזה עוף על הגריל
2-3 כוסות עלי ביבי
1/2 כפית פלפל טחון גס -אופציונלי
1 שן שום קצוצה - אופציונלי
3 כפות אגוזי מלך - אופציונלי
4 כפות של סירופ מייפל
4 כפות של חומץ בלסמי
אופן ההכנה
1. מגלענים וחותכים את האפרסקים לקוביות 2X2 ס"ס
2. על מצלית עם כפית שמן זית חורכים את האפרסקים ושאר התבלינים(פרט לעלי הביבי)
לכמה שניות (לא לתת להם להתרכך)
3. מקררים לחם החדר ומערבבים את עלי הביבי עם האפרסקים והתבלינים
4. בצלחת הגשה מסדרים את פרוסות הבשר ומוסיפים את הסלט
5. מעל מסדרים את אגוזי המלך הקלויים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון