חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט פרמזן ואגסים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פרמזן ואגסים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
צרור עלי ארוגולה
חסה מסולסלת
2 אגסים בשלים
40 גרם שבבי פרמזן
לרוטב: 8 כפות שמן חמניות
3 כפות חומץ בלסמי איכותי
½ כפית מיונז
½ כפית חרדל גרגרים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
שוטפים את החסה והארוגולה ומייבשים היטב. חוצים את האגסים, מגלענים וחותכים לקוביות בערך בגודל 1 ס"מ. טורפים היטב את כל חומרי הרוטב.
מניחים את כל הירקות בקערה גדולה, מערבבים מעט ויוצקים מעל מעט מהרוטב. שוב מערבבים. אם הרוטב "תפס" אז מספיק, אם לא אז מוסיפים עוד קצת ומערבבים שוב.
לאחר התיבול מפזרים מעל את הפרמזן ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון