חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט פתיתים עם סלק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פתיתים עם סלק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 סלקים
מלח
חצי כוס פתיתים
מעט שמן זית
חצי צרור גבעולי סלרי צעירים פנימיים פרוסים דק
2 כפות שמיר טרי קצוץ
4 כפות אגוזי מלך קצוצים גס
מעט מיץ לימון לפי הטעם
אפשרות להגשה - טחינה גולמית
אופן ההכנה
1. הסלק- מרתיחים מים בסיר
מוסיפים הסלקים, ממליחים קלות, מבשלים חצי שעה או עד שרך
קולפים וחותכים לקוביות בגודל 2 ס"מ
2. הפתיתים - מביאים הרבה מים לרתיחה , ממליחים קלות, מוסיפים הפתיתים,
מבשלים עד שמבושלים לגמרי. מסננים
מטפטפים מהשמן כדי שלא ידבקו, מצננים לטמפ' חדר
3. שמים בקערה את הסלק, הפתיתים, הסלרי, השמיר, האגוזים ומיץ הלימון
מערבבים ומשהים 10 דקות
4. אפשרות להגשה: מטפטפים מעל מהטחינה הגולמית ומגישים.
מגיש: terishav
מקור: עיתון שף
שתף את המתכון