הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם עלי בייבי
2 גזרים
1 יח' מנגו קלוף ופרוס
50 גרם פקן מסוכר
2 יחידות קישוא מוצק
גרעיני רימון
250 גרם גבינת פרמז'ן פרוס לפרוסות דקות
חומרים לרוטב:
5 כפות דבש
6 כפות שמן זית
2 כפות בלסמי
מלח ופלפל שחור גרוס - לפי הטעם
אופן ההכנה
קולפים את הגזרים לתלתלים ומערבבים עם עלי בייבי
פולחים את הקישואים לרצועות דקות ומניחים מעל
מפזרים מעל את המנגו, הפרמז'ן והפקאן המסוכר ומעטרים בגרעיני הרימון.
מערבבים היטב את כל החומרי הרוטב יחדיו.
לצקת על הסלט לפני ההגשה
מגיש:
מקור: מפגש יד מרדכי
שתף את המתכון