הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קינואה (מושרית כשעתיים במים קרים ומסוננת)
½1 כוסות מים
1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות
1 קובייה של גבינת פטה חתוכה לקוביות קטנות
צרור בצל ירוק קצוץ דק
מיץ מלימון אחד
½ כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
1. שמים בסיר ¼ כוס שמן זית, מוסיפים את הקינואה ומטגנים כדקה. מוסיפים את המים ומתבלים במלח.
2. מבשלים 20 דקות ומצננים היטב (ניתן להכין יום קודם ולקרר).
3. בקערה גדולה מערבבים עם שאר החומרים ו- 1/4 כוס שמן זית הנותרת.
4. מערבבים היטב ומגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון