הוראות הכנה
מרכיבים
2 קישואים פרוסים לעיגולים לא דקים ולא עבים
1 שן שום כתושה
2 גביעי יוגורט
רבע כוס שמיר קצוץ
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת. מטגנים את פרוסות הקישואים להשחמה קלה. מניחים על נייר סופג. מערבבים היטב את יתר החומרים. בצלחת הגשה לא גדולה מסדרים שכבה של קישואים. מעליהם יוצקים מחצית מכמות תערובת היוגורט. מניחים מעל את יתרת הקישואים ויוצקים את יתרת היוגרט על שכבת הקישואים השנייה. מצננים במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה.
מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון