הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קישואים
250 גרם אגוזי קשיו קלוים
1/2 חבילה שמיר קצוץ
6 שיני שום כתושות
2 סלסלות פטריות טריות פרוסות דק
1/2 ק"ג גמבה אדומה
מלח, פלפל
1/4 כוס מיץ לימון
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
לגרד את קליפת הקישואים בסכין ולחתוך לרצועות ארוכות וליבש במסננת
לטגן את הקישואים עד להזהבה ולהניח על ניר סופג.
לצלות את הגמבה בתנור ולחתוך לרצועות.
להניח בקערה גדולה את הקישואים, גמבה, שום, פלפל ומלח ולערבב היטב.
להוסיף את הפיטריות, אגוזי הקשיו, שמן זית ומיץ לימון.
לערבב היטב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון