הוראות הכנה
מרכיבים
2-3 קישואים טריים חיים
חופן שעועית ירוקה חיה
1-2 מלפפון
2-3 בצל ירוק
1 גמבה ו/או פלפל אדום
לרוטב:
1 כף מיונז
½ כפית חרדל
½ כף מיץ לימון
½ כף מיץ תפוז (לא חובה. אם אין תפוז שימו 1כף מיץ לימון)
1 כף חלב
אופן ההכנה
רחצו את הקישואים ופרסו לעיגולים דקים.
קצצו את קצוות השעועית וחתכו אותה לחתיכות של 1 ס"מ
פרסו את המלפפון לעיגולים דקים.
קצצו את הגמבה ו/או הפלפל
קצצו את הבצל
ערבבו את כל החומרים לרוטב יחד ושיפכו על הירקות.
ערבבו היטב והשהו במקרר לחצי שעה לפחות
ובתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון