הוראות הכנה
מרכיבים
2 קישואים גדולים
4-6 שיני שום קצוצות
חופן עלי נענע קצוצות
שמן זית לטיגון
מלח, פלפל שחור גרוס
חופן צנוברים
אופן ההכנה
מקלפים את הקישואים וחותכים לקוביות (לא קטנות מדי)
מטגנים בשמן זית את שיני השום מעט
מוסיפים למחבת את הקישואים, מקפיצים ומערבבים, עד שיתרככו מעט.
מוסיפים את המלח והפלפל
מוסיפים את עלי הנענע והצנוברים. ממשיכים להקפיץ עוד קצת, ומגישים.
יש להקפיד שהקישוא לא יהיה רך מדי.
בסופו של הבישול הוא תמיד קצת יותר רך ממה שמורגש במהלכו.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון