חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט קישואים מוקפצים בנענע וצנובר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריבועי קישואים מוקפצים בשמן זית עם שום ונענע, brכשגרגירי הצנובר מעטרים ומוסיפים את טעמם המיוחד
סלט קישואים מוקפצים בנענע וצנובר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריבועי קישואים מוקפצים בשמן זית עם שום ונענע, brכשגרגירי הצנובר מעטרים ומוסיפים את טעמם המיוחד
הוראות הכנה
מרכיבים
2 קישואים גדולים
4-6 שיני שום קצוצות
חופן עלי נענע קצוצות
שמן זית לטיגון
מלח, פלפל שחור גרוס
חופן צנוברים
אופן ההכנה
מקלפים את הקישואים וחותכים לקוביות (לא קטנות מדי)
מטגנים בשמן זית את שיני השום מעט
מוסיפים למחבת את הקישואים, מקפיצים ומערבבים, עד שיתרככו מעט.
מוסיפים את המלח והפלפל
מוסיפים את עלי הנענע והצנוברים. ממשיכים להקפיץ עוד קצת, ומגישים.
יש להקפיד שהקישוא לא יהיה רך מדי.
בסופו של הבישול הוא תמיד קצת יותר רך ממה שמורגש במהלכו.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור: אישי
שתף את המתכון