הוראות הכנה
מרכיבים
3 קישואים בינוניים
6 כפות שמן זית
2 ענפי רוזמרין
פלפל שחור
מלח
כ - 250 גר' גבינה בולגרית מכל סוג שאוהבים
2 שיני שום פרוסות דק
אופן ההכנה
לחצות את הקישואים לאורכם, לחתוך כל חצי קישוא באלכסונים מנוגדים כדי ליצור צורת משולש.
לחמם במחבת את השמן זית להוסיף את הקישואים ולטגן עד לקבלת גוון זהוב.
להוסיף את הרוזמרין, פלפל, שום, לטגן עוד דקה נוספת.
לצנן מעט את הקישואים.
לחתוך את הגבינה לקוביות שוות ולהוסיף לקערה.
להוסיף 2 כפות שמן זית, מטבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון