הוראות הכנה
מרכיבים
1 קרמבולה
פילטים מחצי אשכולית אדומה
1 כפית שמן צ'ילי
2 כפיות שמן זית
קורט מלח
2-3 עלי ריחן פרוסים דק
בצל ירוק קצוץ דק (חלק ירוק בלבד)
1 כף מיץ אשכוליות אדומות
אופן ההכנה
פורסים את הקרמבולה דק ומניחים על צלחת הגשה. מניחים בתפזורת על הצלחת גם את הפילטים של האשכולית האדומה. מערבבים ביחד את שני סוגי השמנים והמלח ומזליפים בעזרת כפית על האשכולית והקרמבולה. מפזרים מעל את הריחן והבצל הירוק. יוצקים את מיץ האשכוליות.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון