הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כרוב לבן
חצי כרוב אדום
כלרבי
צנון
גזר
בטטה אחת בינונית(טריה)
חתיכה קטנה של דלעת(טריה)
פלפל אדום וכתום
2 תפוחי אדמה
2 קשואים קטנים
3 מלפפונים ירוקים
אופן ההכנה
1. את תפוחי האדמה לחתוך לרצועות דקות לערבב עם מעט שמן זית ומלח ולאפות בתנור.
להוציא ולהניח להם להתקרר.
2. את כל הירקות מנקים, מקלפים את מי שצריך, ומתחילים לחתוך לרצועות דקות מאד.
3. לוקחים צלחת גדולה ומסדרים כל ירק בנפרד מסביב לצלחת. נוצר מראה יפהיפה של צבעים.
באמצע הצלחת בתוך העיגול תניחו את תפוחי האדמה האפויים.
4. אחרי שהנחתם את הצלחת על השולחן והרשמתם את האורחים אתם לוקחים כמה כפות של מיונז, לימון שלם סחוט וכף אחת של רוטב סויה(לא הכרחי), מלח ומערבבים היטב את התערובת בתוך בליל הירקות כולל תפוחי האדמה.
5. אפשרות ראשונה-לערבב את כל הירקות עם הרוטב שהכנתם.
אפשרות שניה-לקחת כמה כפות של שמן זית ולימון שלם, לערבב ולצקת מלמעלה על הסלט ולערבב את כל הירקות כולל התפוחי אדמה האפויים.
בעיני האפשרות הראשונה היא הכי טעימה, מנסיון.
בתיאבון!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון