חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט רב גוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט זה הוא מרשים ומיועד לאירוח. הוא קל להכנה ומאד טעים. brהכנת הסלט נראית מורכבת אך רק למראית עין. brהתוצאות שוות.
סלט רב גוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט זה הוא מרשים ומיועד לאירוח. הוא קל להכנה ומאד טעים. brהכנת הסלט נראית מורכבת אך רק למראית עין. brהתוצאות שוות.
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כרוב לבן
חצי כרוב אדום
כלרבי
צנון
גזר
בטטה אחת בינונית(טריה)
חתיכה קטנה של דלעת(טריה)
פלפל אדום וכתום
2 תפוחי אדמה
2 קשואים קטנים
3 מלפפונים ירוקים
אופן ההכנה
1. את תפוחי האדמה לחתוך לרצועות דקות לערבב עם מעט שמן זית ומלח ולאפות בתנור.
להוציא ולהניח להם להתקרר.
2. את כל הירקות מנקים, מקלפים את מי שצריך, ומתחילים לחתוך לרצועות דקות מאד.
3. לוקחים צלחת גדולה ומסדרים כל ירק בנפרד מסביב לצלחת. נוצר מראה יפהיפה של צבעים.
באמצע הצלחת בתוך העיגול תניחו את תפוחי האדמה האפויים.
4. אחרי שהנחתם את הצלחת על השולחן והרשמתם את האורחים אתם לוקחים כמה כפות של מיונז, לימון שלם סחוט וכף אחת של רוטב סויה(לא הכרחי), מלח ומערבבים היטב את התערובת בתוך בליל הירקות כולל תפוחי האדמה.
5. אפשרות ראשונה-לערבב את כל הירקות עם הרוטב שהכנתם.
אפשרות שניה-לקחת כמה כפות של שמן זית ולימון שלם, לערבב ולצקת מלמעלה על הסלט ולערבב את כל הירקות כולל התפוחי אדמה האפויים.
בעיני האפשרות הראשונה היא הכי טעימה, מנסיון.
בתיאבון!!!
מגיש: יהודית
מקור:
שתף את המתכון