הוראות הכנה
מרכיבים
3 גזרים גדולים פרוסים לאורך במנדולינה וחתוכים לגפרורים דקיקים
¼ לימון חתוך לקוביות קטנות (עם הקליפה)
1 שן שום קצוצה דק מאד
1 בצלצל שאלוט קצוץ דק מאד
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק מאד
1 כפית שמן זית
2 כפות עלי כוסברה קצוצים
⅛ כפית מלח
אופן ההכנה
חולטים את הגזר למשך חצי דקה במים רותחים. מוציאים ומעבירים מיד למי קרח. מסננים ומעבירים לקערה. מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים היטב יחד. מגישים קר או בטמפרטורת החדר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון