חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט שורשים חמוץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט שורשים חמוץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 קולורבי קלוף חצוי פרוס לפרוסות
2 תפוחי אדמה קלופים חצויים פרוסים לפרוסות
2 גזרים קלופים פרוסים לטבעות
2 לימונים בקליפתם שטופים היטב היטב חצויים פרוסים לפרוסות
2 שורשי פטרוזיליה קלופים פרוסים לטבעות
1 שורש סלרי בינוני קלוף חצוי פרוס לפרוסות
מלח גס
פלפל לבן
½ כוס מים
לקישוט:
חופן עלי פטרוזיליה/כוסברה קצוצים דק
אופן ההכנה
1. להכניס לסיר את שורש הסלרי עם ½ כוס המים
2. לאדות כ-15 דקות לבחוש מידי פעם
3. להכניס את שאר השורשים + פרוסות הלימון
4. לאדות כ-15-20 דקות
5. לתבל במלח גס ופלפל לבן לבחוש בעדינות (למניעת התפוררות הפרוסות)
6. לצנן, לשמור בקופסא במקרר יממה לספיגת טעמים
7. אפשר להגיש חם/קר ולקשט הפטרוזיליה/כוסברה כרצונכם
8. ניתן לחימום חוזר (למי שאוהב אוכל חמים)
9. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: עצמי
שתף את המתכון