הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
כוס שעועית יבשה. להשרות ללילה במים.
מלפפון חמוץ.
שמן זית .
זיתים.
בצל אדום.
בצל ירוק.
עגבניה אדומה.
מלפפון ירוק.
מלח.
אופן ההכנה
אופן ההכנה
לבשל במים את השעועית. כשהשעועית רכה .לתת לה להתקרר בנוזל שלה.
לפזר בצלחת גדולה את השעועית.לסדר בעיגולים שורה של פרוסות מלפפון ירוק .
שורה של בצל ירוק טבעות .פרוסות מלפפון חמוץ. פרוסות עגבניה אדומה.
שורה של זיתים שחורים. שורה של בצל אדום קצוץ . זיתים ירוקים.
לפזר מעל את החומץ שמן הזית והמלח.
אפשר לאכול אחרי חצי שעה
בתאבון .
אלי גרשון
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון