הוראות הכנה
מרכיבים
2 עגבניות גדולות .
1בצל סגול
10 זיתים שחורים מזן קלמטה .
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה דק .
2מלפפונים ירוקים
פלפל לבן וצ"ילי ומלח לפי הטעם .
רבע כוס שמן זית
3 כפות חומץ
50 ג"ר גבינה בולגרית
ומעט גרידת קשקבל .
1 כוס של שעועית לבנה בשלה
אופן ההכנה
אחרי שמשרים את השעועית מבשלים בסיר לחץ עד לריכוך לא רך מידיי בין 20-ל30 דקות תלוי בסיר שוטפים ומסננים
ואז מתבלים ומוסיפים גם את החומץ והשמן ומשאירים למיזוג הטעמים
ובנתיים מכינים סלט מכל החומרים המצוינים לעי"ל
ואת הגבינה בולגרית חותכים לקוביות
ומוסיפים את הסלט עם השעועית לקערת הגשה עם הגבינה בולגרית הזיתים וגרידת הקשקבל מעל.
נ.ב נאכל בטמפרטורת החדר.
בהצלחה ובתאבון titi
מגיש:
מקור: ברטה זל
שתף את המתכון