הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת תערובת אורז לבן, אורז אדום וכוסמת "10 דקות" של סוגת
3 כוסות מים רותחים
1 כפית מלח
שליש כוס עגבניות שרי מיובשות בשמן זית ועשבי תיבול, מסוננות
12 זיתים שחורים חתוכים גס
6-8 עלי ריחן טריים חתוכים לרצועות דקות
3 כפות שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
מערבבים את תערובת האורז והכוסמת בסיר עם המים הרותחים והמלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש בינונית כ-10 דקות. מכסים ומעמידים בצד 10 דקות. מסננים את הנוזלים ומעבירים לקערה. מערבבים פנימה את יתר החומרים מלבד השמן, המלח והפלפל.
מערבבים לשמן הזית את השמן מסינון העגבניות ויוצקים על הסלט. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מגיש:
מקור: פיליס גלזר לסוגת
שתף את המתכון