הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפו"א בינוניים
קופסאת טונה 1 במים/בשמן
2 גבעולים של בצל ירוק
קליפה מלימון 1
פפריקה חריפה/מתוקה
זיתים שחורים, לא חובה
5 כפות שמן זית
4 כפות לימון משומרטרי
מלח,פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
קולפים את תפו"א וחותכים אותם לריבועים בגודל ביס, ומבשלים במים עד שיתרככו.
את הבצל הירוק חותכים לעיגולים דקים, ואת קליפת הלימון חותכים לרצועות דקיקות, ומכניסים לקערה. לאחר שתפו"א נהיו רכים, מכניסים אותם לקערה עם שאר המרכיבים, ומוסיפים את הפפריקה, השמן, הלימון, המלח והפלפל השחור.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: רחלי
שתף את המתכון