הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפו"א
1 בצל גדול
4 ביצים קשות
2 קופסאות שימורים של טונה בשמן/במים
כוס פטרוזליה קצוצה
זיתים ירוקים/שחורים
5 כפות שמן זית
5 כפות לימון משומר/טרי
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
קולפים את תפו"א, וחותכים אותם לריבועים בגודל ביס, מרתיחים את תפו"א כ- 30 ד'.
לאחר שהתרככו מכניסים אותם לקערה, מוסיפים את הביצים הקשות לחצי עיגולים
קוצצים את הבצל
מוסיפים את הפטרוזליה הקצוצה
מסננים את הטונה מהשמן/מהמים
אפשר להוסיף זיתים ירוקים/שחורים לא חובה
ולבסוף מוסיפים את השמן והלימון
מלח, פלפל שחור.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: רחלי
שתף את המתכון