חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט תפו"א תיקון-טעות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו אותו מתכון שכבר כתבתי, רק עם תיקון-טעות. brסליחה, ובתיאבון!
סלט תפו"א תיקון-טעות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו אותו מתכון שכבר כתבתי, רק עם תיקון-טעות. brסליחה, ובתיאבון!
הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפו"א
1 בצל גדול
4 ביצים קשות
2 קופסאות שימורים של טונה בשמן/במים
כוס פטרוזליה קצוצה
זיתים ירוקים/שחורים
5 כפות שמן זית
5 כפות לימון משומר/טרי
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
קולפים את תפו"א, וחותכים אותם לריבועים בגודל ביס, מרתיחים את תפו"א כ- 30 ד'.
לאחר שהתרככו מכניסים אותם לקערה, מוסיפים את הביצים הקשות לחצי עיגולים
קוצצים את הבצל
מוסיפים את הפטרוזליה הקצוצה
מסננים את הטונה מהשמן/מהמים
אפשר להוסיף זיתים ירוקים/שחורים לא חובה
ולבסוף מוסיפים את השמן והלימון
מלח, פלפל שחור.
בתיאבון!
מגיש: רחליטה
מקור: רחלי
שתף את המתכון