חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט תפוחים ותמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון נהדר של מסעדת "מונטיליו" בגני-יהודה
סלט תפוחים ותמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון נהדר של מסעדת "מונטיליו" בגני-יהודה
הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב:
1 כפית חרדל
1 כפית דבש
1/4 כוס שמן זית
2-3 כפות חומץ בן-יין אדום
מלח, פלפל שחור
לסלט:
שמן זית
1 שן שום, כתושה
1/2 סלסלת פיטריות שמפיניון פרוסות
1 תפוח קלוף ופרוס דק
4 תמרים לחים - חצויים ומגולענים (אפשר קפואים)
8 עגבניות שרי
1/4 כוס אגוזי מלך שבורים גס
להגשה:
1 כוס עלי סלט צעירים (בייבי)
50 גרם גבינת קממבר פרוסה
אופן ההכנה
1. הרוטב: טורפים את מרכיביו בקערית (או מערבבים בצינצנת סגורה) לרוטב אחיד.
2. הסלט: מחממים את השמן במחבת, מזהיבים את השום והפיטריות, מוסיפים את התפוח
ותהמרים, מטגנים תוך כדי ערבוב כדקה.
מוסיפים את העגבניות והאגוזים ומטגנים דקה.
3. ההגשה: מסדרים את העלים בצלחת, יוצקים מהרוטב, מערבבים, עורמים את הפטריות
ויוצקים מהרוטב. מפזרים מעל את הגבינה.
מגיש: ליאת
מקור: מונטיליו גני-יהודה
שתף את המתכון