הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב:
1 כפית חרדל
1 כפית דבש
1/4 כוס שמן זית
2-3 כפות חומץ בן-יין אדום
מלח, פלפל שחור
לסלט:
שמן זית
1 שן שום, כתושה
1/2 סלסלת פיטריות שמפיניון פרוסות
1 תפוח קלוף ופרוס דק
4 תמרים לחים - חצויים ומגולענים (אפשר קפואים)
8 עגבניות שרי
1/4 כוס אגוזי מלך שבורים גס
להגשה:
1 כוס עלי סלט צעירים (בייבי)
50 גרם גבינת קממבר פרוסה
אופן ההכנה
1. הרוטב: טורפים את מרכיביו בקערית (או מערבבים בצינצנת סגורה) לרוטב אחיד.
2. הסלט: מחממים את השמן במחבת, מזהיבים את השום והפיטריות, מוסיפים את התפוח
ותהמרים, מטגנים תוך כדי ערבוב כדקה.
מוסיפים את העגבניות והאגוזים ומטגנים דקה.
3. ההגשה: מסדרים את העלים בצלחת, יוצקים מהרוטב, מערבבים, עורמים את הפטריות
ויוצקים מהרוטב. מפזרים מעל את הגבינה.
מגיש:
מקור: מונטיליו גני-יהודה
שתף את המתכון
