הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפוחי אדמה מבושלים וחתוכים לקוביות
2 גזרים גדולים מבושלים וחתוכים לקוביות
½ קופסת שימורים אפונה (ללא נוזלים)
3 ביצים קשות חתוכות לקוביות
1 בצל בינוני קצוץ דק
½ ק"ג לוביה טריה מבושלת
½2 כפות מיונז
½1 כפיות מלח
½ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מוציאים מהלוביה המבושלת את פולי השעועית ומניחים בקערה גדולה. מוסיפים לקערה את יתר המצרכים ומערבבים היטב. מצננים במקרר כשעה לפחות לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון