הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה
3 ביצים
1/2 כוס בצל ירוק / עירית
1/2 כוס סלרי
1 גבעול שמיר טרי
1/4 כוס מיונז
2 כפות חרדל
2 שיני שום כתוש לא חובה
מלח ופלפל
,תוספות אפשריות
1 כף מלפפון חמוץ
1 כף גזר קוביות
1 כף אפונת גינה
אופן ההכנה
1. לסיר מים רותחים מכניסים 4 תפוחי אדמה על קליפתם ומבשלים כ 20 דקות
2. בסיר שני עם מים רותחים מכניסים את הביצים ל 12 דקות עד התקשותם,
3. מוציאים את תפוחי האדמה ומקררים לחום החדר ומקלפים אותם מהקליפה וחותכים אןתם ל 1/8 או ל 3X3 ס"מ.
4. במקביל מקלפים את הביצים וחותכים אף אותם ל 1/8
5. בקערה מערבבים את 1/2 כוס בצל ירוק / עירית, 1/2 כוס סלרי, 1 גבעול שמיר טרי,1/4 כוס מיונז,2 כפות חרדל,מלח ופלפל
6. מערבבים היטב את החומרים ומוסיפים את תפוח האדמה והביצים ומקפלים יחדיו
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון