חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט תפוח אדמה נוסח איזמיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט תפוח אדמה קייצי מרענן וטעים
סלט תפוח אדמה נוסח איזמיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט תפוח אדמה קייצי מרענן וטעים
הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוחי אדמה (רצוי דזירה)
1 בצל אדום חתוך לטבעות
1/2 כוס פטרוזילה/ כוסברה קצוצה
1/4 כוס מיץ לימון
1/2 כפית שום כתוש (לא חובה)
3 כפות שמן זית
1 כפית חומץ
1/4 כפית מלח
1/4 כפית צילי גרוס
אופן ההכנה
1. בסיר גדול עם מים מומלחים מעט מבשלים את תפוחי האדמה כ 20 דקות (עד כמעט רכים)
2. מוציאים את תפוחי האדמה למסננת ומקררים לחם החדר
3. קולפים ידנית את קליפות התפוחים ופורסים את התפוחים לשמיניות
4. בקערה גדולה מערבבים בעדינות את כל החומרים יחדיו
5. מגישים בחם החדר ונהנים
*** ניתן להוסיף
3 כפות מיונז או 3 כפות שמנת חמוצה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון