הוראות הכנה
מרכיבים
½ -ק"ג תרד טרי (אפשר גם קפוא)
250-גרם אגוזי מלך
3-שיני שום
½-כוס חומץ
¼-כפית פלפל סודניה חריף יבש וטחון
1-כפית לא גדושה מלח
צרור בינוני כוסברה טריה
צרור בינוני שמיר טרי
אופן ההכנה
לשטוף את התרד ולבשל 15 דקות במים.
לסנן ולצנן, לסחוט בידיים כמה שאפשר כדי שלא ישארו נוזלים.
לטחון את האגוזים עם השום והירק, לטחון גם את התרד המבושל.
להכניס את הכל לקערה ולהוסיף חומץ מלח ופלפל, לערבב היטב, לטעום ולתקן תיבול במידת הצורך(חומץ,מלח).
לאחסן במקרר.
מגיש:
מקור: חמותי
שתף את המתכון