הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית תרד דק
1 שקית עלים צעירים (בייבי גרין)
2 תפוזים
50 גרם שקדים
מצרכים לרוטב:
1/4 כוס שמן סויה
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס דבש
3 שיני שום
1/4 כוס חומץ יין
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
1 כף סוכר
אופן ההכנה
שוטפים וחותכים עלי התרד, ומוסיפים את העלים הצעירים.
מערבבים היטב את חומרי הרוטב ויוצקים מעל תערובת העלים.
חותכים את התפוזים לקוביות, ומוסיפים אותן ואת השקדים .
מגיש:
מקור: מסעדת אלגונקווין
שתף את המתכון