הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג סלמון פרוס
½2 כוסות מיץ לימון
6 שיני שום כתושות
מלח ופלפל
אופן ההכנה
משרים את הדג בשתי כוסות מיץ לימון ומים עד לכיסוי לפחות לארבע שעות (ורצוי ללילה). שופכים את הנוזלים ומסדרים את הדג בתבנית האפייה כך שהדג יהיה בשכבה אחת. שופכים על הדג חצי כוס מיץ לימון ומפזרים את שיני השום מעל. מוסיפים מעט מלח ופלפל לפי הטעם. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור בחום בינוני כרבע שעה. מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון