הוראות הכנה
מרכיבים
6 פילטים של סלמון במשקל 150 גרם כ"א
שמן זית
¾ כוס פרורי לחם
מלח פלפל
יין לבן
2 כופות פטרוזליה
לימון כבוש 2-3 יחידות
10 יחידות של עגבניות מיובשות
שום
אופן ההכנה
מערבבים שמן זית פרורי לחם פטרוזחיה מלח ופלפל לרמה של משחה לא סמיכה
מורחים את הבדג ממעל
מכניסים לתנור מחום מראש ל-180°c.
אופים 15 דקות +7 דקות על גריל עליון
מחממים במחבת במקביל, מעט שמן זית
מוסיפים לימון כבוש קצוץ +עגבניות יבשות קצוצות
למשך כ-3 דקות ומוסיפים מעט יין מלח ופלפל שחור למשך כ-2 דקות לאיחוד טעמים
מוצאים את הדגים
יוצקים מעט מהרוטב ממעל ומעט מסביב
מקשטים בפטרוזליה קצוצה
בתיאבון !
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון