חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלמון בציפויי פריך עם רוטב לימונים ועגבניות מיובשות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שליוב בין דגים ללימון ואפיה קלה יוצרת מעדן קל מהער ומדהים בריח brאפשר להוסיף לרוטב מעט לימונצלו - עניין זה לא מרכזי במתכון שכן אפשר בלי, אבל למי שיש נגישות ללימונצלו המנה תשתדרג
סלמון בציפויי פריך עם רוטב לימונים ועגבניות מיובשות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שליוב בין דגים ללימון ואפיה קלה יוצרת מעדן קל מהער ומדהים בריח brאפשר להוסיף לרוטב מעט לימונצלו - עניין זה לא מרכזי במתכון שכן אפשר בלי, אבל למי שיש נגישות ללימונצלו המנה תשתדרג
הוראות הכנה
מרכיבים
6 פילטים של סלמון במשקל 150 גרם כ"א
שמן זית
¾ כוס פרורי לחם
מלח פלפל
יין לבן
2 כופות פטרוזליה
לימון כבוש 2-3 יחידות
10 יחידות של עגבניות מיובשות
שום
אופן ההכנה
מערבבים שמן זית פרורי לחם פטרוזחיה מלח ופלפל לרמה של משחה לא סמיכה
מורחים את הבדג ממעל
מכניסים לתנור מחום מראש ל-180°c.
אופים 15 דקות +7 דקות על גריל עליון
מחממים במחבת במקביל, מעט שמן זית
מוסיפים לימון כבוש קצוץ +עגבניות יבשות קצוצות
למשך כ-3 דקות ומוסיפים מעט יין מלח ופלפל שחור למשך כ-2 דקות לאיחוד טעמים
מוצאים את הדגים
יוצקים מעט מהרוטב ממעל ומעט מסביב
מקשטים בפטרוזליה קצוצה
בתיאבון !
מגיש: אבי_טל
מקור: עצמי
שתף את המתכון