חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלמון בקראסט תבלינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יואל היה הבוס שלי, והשתתף בקורס בישול, משם הביא את המתכון הזה, שרכש לו מקום של כבוד אצלי במטבח, תך שהוא קוצר הצלחה בכל פעם מחדש. brהמתכון עבר שידרוגים ושיפצורים עם השנים והניסיון. מה חשוב הוא זמן האפיה המדוייק.
סלמון בקראסט תבלינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יואל היה הבוס שלי, והשתתף בקורס בישול, משם הביא את המתכון הזה, שרכש לו מקום של כבוד אצלי במטבח, תך שהוא קוצר הצלחה בכל פעם מחדש. brהמתכון עבר שידרוגים ושיפצורים עם השנים והניסיון. מה חשוב הוא זמן האפיה המדוייק.
הוראות הכנה
מרכיבים
נתח פילה סלמון נורבגי (כן, אפשר קפוא!) - נקי מקשקשת.
שמ"ז
חומרי הקראסט
פירורי לחם
שתי כוסות תבלינים טריים - מה שיש במקרר/בגינה - נענע, פטרוזיליה, שמיר, כוסברה, ריחן (חובה), רוזמרין, מרווה.
כוס אגוזי מלך/צנוברים/שקדים קלופים/אגוזי קשיו - כולם יחד או בכל הרכב אחר.
מלח
פלפל שחור גרוס
שמ"ז בנדיבות
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
מניחים את הדג על נייר אפיה, כשהעור כלפי מטה.
מטפטפים מעט שמ"ז ומורחים.
טוחנים את כל חומרי הקראסט במעבד מזון לפירורים עדינים, במרקם מעט משחתי. טועמים ומתקנים תיבול.
מהדקים את הקראסט על הדג.
אופים 28 דקות בדיוק.
מגישים.
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון